уторак, 16.07.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Одржанa радионицa за усаглашавање ставова у вези са применом Закона о јавним набавкама Канцеларијe за јавне набавке и Агенцијe за спречавање корупције

Одржанa радионицa за усаглашавање ставова у вези са применом Закона о јавним набавкама Канцеларијe за јавне набавке и Агенцијe за спречавање корупције

04.06.2024.

Канцеларија за јавне набавке и током 2024. године наставља са организацијом радионица на којима кључне институције у систему јавних набавки размењују искуства у вези са питањима која су од значаја за правилну примену прописа из области јавних набавки.

С тим у вези, дана 30. маja 2024. године, уз подршку USAID Пројекта за унапређење јавних набавки, одржана је радионица на којој су ставове у вези са применом Закона о јавним набавкама разменили представници Канцеларије за јавне набавке и Агенције за спречавање корупције.

Представници органа имали су прилику да из угла својих надлежности размене искуства и досадашње активности у области јавних набавки, а све у циљу наставка сарадње и координације органа надлежних за регулисање и праћење јавних набавки.