уторак, 16.07.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама

26.07.2023.

Министарствo финансија и Канцеларија за јавне набавке обавештавају јавност да ће у периоду од 26. јула до 15. августа 2023. године спровести јавну расправу о Нацрту Закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама (у даљем тексту: Нацрт закона).

Toком трајања јавне расправе о Нацрту закона, у сарадњи са НАЛЕД-ом и Привредном комором Србије, биће организован округли сто у Београду, 14. августа, у периоду од 12-14 часова, у сали Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, на којем ће бити представљен Нацрт закона.

Министарство финансија и Канцеларија за јавне набавке позивају све заинтересоване да узму учешће у јавној расправи и да своје примедбе, предлоге и сугестије доставе Министарству финансија путем електронске поште на e-mail адресу: jnkonsultacije@mfin.gov.rs или Канцеларији за јавне набавке путем електронске поште на e-mail адресу: office@ujn.gov.rs, или поштом на адресу: Канцеларија за јавне набавке, са назнаком „За Нацрт закона”, улица Немањина 22-26, 11000 Београд.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се на обрасцу који се може преузети уз текст Нацрта закона.