уторак, 16.07.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Вебинар у циљу промоције Платформе за учење јавних набавки за наручиоце и понуђаче

Вебинар у циљу промоције Платформе за учење јавних набавки за наручиоце и понуђаче

15.03.2023.

Канцеларија за јавне набавке, у сарадњи са Националном алијансом  за локални економски развој – НАЛЕД, вас позива да присуствујете вебинару у циљу промоције Платформе за учење јавних набавки за наручиоце и понуђаче, који ће се одржати дана 27. марта 2023. године, са почетком у 09:00 часова. Наведена Платформа израђена је у оквиру пројекта „Ефективне јавне набавке у служби економског раста“ који је подржала Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (Сида).

Учесници вебинара ће најпре бити упознати на који начин могу да креирају налог како би приступили платформи. Након тога, учесницима ће бити представљен садржај платформе који, поред девет тематских модула којима су обухваћене све фазе поступка јавне набавке, садржи и мишљења Канцеларије за јавне набавке, линкове ка смерницама, приручницима, упутствима, моделима аката и др. На крају вебинара, учесници ће имати прилику и да се упознају на који начин могу да провере своја знања путем теста који је предвиђен у оквиру сваког тематског модула.

Агенду вебинара можете преузети овде.

За приступ вебинару кликните овде (https://zoom.us/j/93002621538?pwd=T2JNc1B6ZmdQVzhLczVUYXFWUldtQT09).