уторак, 30.07.2024.
Канцеларија за јавне набавке 5 Вести 5 Радионица: Значај интерне контроле за ефикасно и ефективно спровођења јавних набавки 5 Тренинг семинар: „ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ПРАКСИ“, Нови Сад, 23 и 24. новембар 2011. године

Тренинг семинар: „ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ПРАКСИ“, Нови Сад, 23 и 24. новембар 2011. године

22.11.2011.

Циљ тренинг семинара јесте да се ојачају капацитети запослених на пословима јавних набавки у јединицама локалне самоуправе.

У својству предавача, поред стручњака из Управе за јавне набавке, био је и др Игор Шолтес, председник Државне ревизорске институције Словеније. Поред запослених из пилот градова, као и Извршног већа АП Војводине, тренинг семинару су присуствовали и представници два велика наручиоца: Нардоне банке Србије и Министарства унутрашњих послова

На семинару су учесници имали прилике да, заједно са стручњацима из Управе за јавне набавке, анализирају кључне измене садржане у Нацрту измена и допуна Закона о јавним набавкама и њихове ефекте у пракси. Др Шолтес је упознао учеснике са искуствима Словеније у примени неких од предложених решења и дао препоруке како да се избегне понављање грешака које је Словенија својевремено направила и указао на искуства која Србија може искористити.

Други део тренинг семинара био је у форми интерактивне радионице за употребу Софтвера за спровођење поступка јавних набавки, који је развијен у оквиру пројекта.

Програм рада

Програм рада

Презентације

Prezentacija

Зоран Кртинић

Фото галерија

фото1

Фотографија 1

Фотографија 1

Фото 2

Фотографија 2

Фотографија 2

фото 3

Фотографија 3

Фотографија 3

Фотографија 4

Фотографија 4

Фотографија 4