Uprava za javne nabavke je na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja („Sl. glasnik RS" br. 120/04) odredila Suzanu Todorović kao ovlašćeno lice za postupanje po zahtevu za slobodan pristup informacijama od javnog značaja.

Prijavite se na "mailing" listu

U cilju unapređenja informisanja zainteresovanih lica o aktuelnim pitanjima iz oblasti javnih nabavki, Uprava za javne nabavke je omogućila funkcionisanje liste elektronskih adresa, kako bi na što efikasniji način bili obavešteni o mišljenjima i stavovima Uprave za javne nabavke, smernicama, uputstvima i modelima za praktičnu primenu propisa o javnim nabavkama, organizovanju obuka i radionica za naručioce i ponuđače, kao i drugim aktuelnim pitanjima u sistemu javnih nabavki.

Ukoliko želite da se prijavite na listu elektronskih adresa Uprave za javne nabavke, molimo Vas da u rubrici „Prijava", u polje „Vaša e-pošta" unesete adresu elektronske pošte na koju želite da pristižu vesti iz Uprave za javne nabavke. Polja „Naziv naručioca", „Naziv ponuđača" i „Fizičko lice" su opciona polja, odnosno nisu obavezna za popunjavanje, ali je u Vašem interesu da ih popunite kako biste dobijali i pozive za obuke i konferencije koje organizuje Uprava za javne nabavke. Potom u sledeće polje unesite kod sa slike i kliknite na dugme „Pošalji". Na taj način bićete automatski prijavljeni na listu elektronskih adresa Uprave za javne nabavke.

???newsletter_form???

captcha