Управа за јавне набавке је на основу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја („Сл. гласник РС" бр. 120/04) одредила Сузану Тодоровић као овлашћено лице за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја.

Пријавите се на "mailing" листу

У циљу унапређења информисања заинтересованих лица о актуелним питањима из области јавних набавки, Управа за јавне набавке је омогућила функционисање листе електронских адреса, како би на што ефикаснији начин били обавештени о мишљењима и ставовима Управе за јавне набавке, смерницама, упутствима и моделима за практичну примену прописа о јавним набавкама, организовању обука и радионица за наручиоце и понуђаче, као и другим актуелним питањима у систему јавних набавки.

Уколико желите да се пријавите на листу електронских адреса Управе за јавне набавке, молимо Вас да у рубрици „Пријава", у поље „Ваша е-пошта" унесете адресу електронске поште на коју желите да пристижу вести из Управе за јавне набавке. Поља „Назив наручиоца", „Назив понуђача" и „Физичко лице" су опциона поља, односно нису обавезна за попуњавање, али је у Вашем интересу да их попуните како бисте добијали и позиве за обуке и конференције које организује Управа за јавне набавке. Потом у следеће поље унесите код са слике и кликните на дугме „Пошаљи". На тај начин бићете аутоматски пријављени на листу електронских адреса Управе за јавне набавке.

???newsletter_form???

captcha